top of page
Image by Priscilla Du Preez

Inspiroivia

BRÄNDEJÄ LUOMASSA

Löydä yrityksesi taika & kasvata myyntiäsi vaivattomasti

Brändäystä, markkinointia ja Flow-yritysvalmennusta 
henkisten- ja hyvinvointialojen yrityksille, valmentajille, konsulteille, sekä muille luoville paremman tulevaisuuden asiantuntijoille. 

Kasvata yrityksesi myyntiä ilolla ja helppoudella

Magical Goddess -brändäyspalvelu on kehitetty sinulle, jos haluat luoda yrityksellesi kauniin ja laadukkaan, aikaa kestävän ilmeen, joka houkuttelee asiakkaitasi, tukee yrityksesi missiota ja ennen kaikkea lisää myyntiäsi. 

Yrityksesi tehokkain brändäyspalvelu sisältää:

Yrityksesi 
kasvustrategian

Myyvän
markkinointistrategian

Laadukkaan graafisen ilmeen suunnittelun

Brändäys ja graafisen suunnittelun palvelut sopivat yrityksille, jotka haluavat kasvattaa myyntiään, uudistaa ilmeensä, rakentaa tehokkaan kasvu/markkinointistrategian ja visuaalisen ilmeen uusille tuotteilleen.
 

Jos tarvitset enemmän apua yrityksesi kehittämiseen tutustu
Magical Goddess – Brändäys ja Business Flow – valmennusohjelmiin.

Varaa aikasi tästä maksuttomaan brändikonsultaatioon, niin katsotaan miten voin auttaa sinua luomaan inspiroivan ja houkuttelevan brändisi.

Screenshot 2023-02-19 at 17.48.33.png

Mitä asiakkaat sanovat

dereksmall.png

Derek Rydall

Best-Selling Author of Emergence and The Abundance Project

Kati on suunnitellut kirjoja ja työkirjoja moniin valmennusohjelmiini, sosiaalisen median mainoksia, markkinointimateriaaleja ja tapahtumamarkkinointia, sekä osallistunut verkko- ja myyntisivujeni visuaalisten ilmeiden luomiseen.

 

Katilla on tietoisuus ymmärtää, mikä todella vaikuttaa ihmisiin, ja intuitio koskettaa asiakkaan ja ihanteellisen heimon syvempää olemusta, sekä sen lisäksi loistavat suunnittelu taidot.

 

Hänellä on kyky luoda korkeatasoista ja uniikkia suunnittelua, joka ei ainoastaan ​​tue brändin myyntiä tehokkaalla tavalla, vaan myös tuo lisäarvoa asiakkaiden kokemuksiin.

joannesmall.png

Joanne Laulach

Children's Book Author,  Nutritionist and Yoga teacher.

Kati teki taikuutensa täydellisesti. ​

 

Aloitin lastenkirjani kirjoittamisen 4 vuotta sitten, viimeisenä vuotena käytin paljon energiaa sen kokoamiseen valmiiksi julkaisua varten.

 

12 kuukauden aikana kohtasin monia haasteita yrittäessäni saada kirjaani julkaistua. Kustantajani toimittamat värit ja asettelu eivät olleet aivan sellaisia ​​kuin toivoin, ja olin erittäin pettynyt tapaan, jolla se oli toimitettu. ​Siksi halusin hankkia ulkopuolisen graafisen suunnittelijan, joka kykenisi ymmärtämään visioni kirjasta.

Siitä hetkestä lähtien, kun puhuin Katin kanssa, tiesin, että vauvani (kirjani) oli hyvissä käsissä. Hän otti projektin haltuunsa niin kuin se olisi ollut hänen omansa.

 

Jaoin ajatukseni Katin kanssa, ja hän pystyi välittömästi näkemään sen konseptin ja viestin, jonka halusin välittää yleisölleni.

 

7 päivää myöhemmin kirjani oli suunniteltu uudelleen ja toimitettiin minulle vaivattomasti. Prosessissa tapahtui todellinen käänne ja olin täydellisen tyytyväinen lopputulokseen.  Vaikka olen nirso kirjani (vauvani) kanssa, Kati oli erittäin kärsivällinen kaiken edestakaisen säädön ja editoinnin kanssa.

 

Kati on luova, joustava ja lämminsydäminen ihminen. Kaikki hänen palautteensa tuli aitouden ja lasten ymmärtämisen tilasta, koska hänellä itsellään on lapsi. Rakastin työskentelyä Katin kanssa ja odotan innolla, että saan tehdä enemmän töitä hänen kanssaan tulevaisuudessa.

ulla_pieni-1.jpg

Ulla Linjama-Lehtinen

Hyvinvointivalmentaja ja kohtaamiskouluttaja

Kati Kelo oli uusi yritykselleni, mutta hän onnistui pääsemään syvälle yritykseni sieluun. Hän kuunteli kärsivällisesti ajatusteni satunnaista virtausta ja käänsi ne johdonmukaisiksi ideoiksi, ymmärrettäväksi kieleksi ja kauniiksi visuaaliseksi ilmeeksi. Hän auttoi minua selventämään liikeideaani ja tulevaisuuden suuntaa. Kati osallistui yritykseni sisällöntuotantoon, teki paljon markkinatutkimusta ja loi minulle toimivan markkinointistrategian ja brändin, joka tukee liiketoimintani missiota ja todella auttaa yritystäni erottumaan.

 

Hän suunnitteli Hevosvoimalan logon, käyntikortin, powerpoint-esityksen, uutiskirjeen ja modernit helposti lähestyttävät toimivat nettisivut. Hän opetti minulle myös kuinka voin päivittää sivustoni ja käyttää tarvitsemiani järjestelmiä, mikä oli minulle erittäin tärkeää, koska olin itse täysin osaamaton digimaailmassa.

 

Hän suunnitteli ja toteutti myös sosiaalisen median markkinointikampanjan ja myyntisivun Kreikan retriitilleni ja tuloksena retriitti myytiin loppuun kahdessa kuukaudessa. Tein 300€ markkinointibudjetilla 13 000€ myyntiä! Tämä oli ensimmäinen kerta, kun olen toteuttanut retriitin ulkomailla, joten suosittelen Katia lämpimästi kaikille, joilla on ongelmia myynnin ja markkinoinnin kanssa. Kiitos. Odotan innolla seuraavaa projektiamme.

www.hevosvoimala.fi

Brändäys ja Business Flow
– Valmennusohjelmat –

Magical Goddess -Business Flow -valmennusohjelmat sisältävät brändäyksen lisäksi tarpeellisen valmennuksen sinun ja yrityksesi kasvun tukemiseen. Valmennus rakennetaan jokaisen yrittäjän tarpeiden ja toiveiden mukaisesti.

Luo kannattava yritys 
helposti ja vaivattomasti

Brändäys ja valmennus aloittaville yrittäjille

LÖYDÄ MENESTYKSESI TAIKA

Kokonaisvaltainen, aloittavan yrittäjän brändäyspalvelu ja flow-valmennusohjelma. 

Lisää myyntiäsi tehokkaan digimarkkinoinnin avulla

KASVATA MYYNNIN TAIKAASI

Brändin kirkastus, myynti- ja digimarkkinointivalmennus

Kattava, juuri sinun yrityksellesi räätälöity, myynnin, digitaalisen markkinoinnin ja brändin kirkastus -flow-valmennusohjelma. 

Kehitä tuotteita, jotka myyvät itse itsensä

KEHITÄ TAIANOMAISET TUOTTEESI

Tuotebrändäys, palvelu- ja tuotekehitysvalmennus

Uusien, ainutlaatuisten tuotteiden ja palveluiden brändäys- ja kehittämisohjelma. Suunnitteletko, kirjan kirjoittamista, tapahtuman tai retriitin järjestämistä, verkkokurssia, podcastia, blogia, vai ihan jotain uutta...? 

Working at home

Magical Goddess tarjoaa kattavia 
flow-yritysvalmennusohjelmia aloittaville ja kasvaville yrityksille

BRÄNDEJÄ LUOMASSA

Inspiroivia

Relaxation

Flow-yritysvalmennus perustuu  liiketoiminnan luomiseen ilolla ja helppoudella, tietoisen vastaanottamisen kautta.

MagicalGoddessLOGO.png

Unravelling Next Generation Transformational Leaders

Varaa aikasi maksuttomaan Magical Goddess yrityskonsutaatioon 
niin kerron sinulle 
3 merkittävintä
flow-yrittäjyyden periaatetta, 
jotka auttavat sinua kehittämään liiketoimintaasi ja kasvattamaan

myyntiäsi välittömästi.

Tässä konsultaatiossa

Sinulle selviää mitkä tekijät hidastavat sinun yrityksesi kasvua ja myyntiä.

Saat 3 merkittävintä flow-yrittäjyyden periaatetta, jotka auttavat sinua menestymään.

Opit miten voit saada yhteyden todelliseen runsauden ja menestyksen lähteeseesi.

Saat uutta iloa, voimaa ja inspiraatiota yrittäjyyteesi ja yrityksesi kehittämiseen.

bottom of page